Om NowoCoat Takfärg

Ska ditt tak ochså vara vackert och skyddat?

Ett fint hus förtjänar ett fint tak. Ett gammalt och slitet tak kan minska värdet på ditt hus. Åren sätter sina spår, många tak är grå och smutsiga, och den ursprungliga färgen är borta på grund av regn, snö och sol. Den nedbrytningen förstör taket eftersom det medför att fukt tränger in i taket och skapar förutsättningar för till exempel mossa, alger och frostsprängningar. Det ser tråkigt ut!
Lyckligtvis är ett nytt dyrt tak inte nödvändigt. Ditt gamla tak kan målas. Det får ett nytt liv och skyddas effektivt mot vädret och du kan lägga till 10-15 år på livslängden när du målar det med den ursprungliga NowoCoat-takfärgen.
Taket får ett nytt skal och blir fint när det är målat. Och det är billigare än du tror.

 

Öka takets livslängd

Om du har ett tak av fibercement, betong eller stål, kan det skyddas och få en ny robust yta. Det kan utföras med några av våra innovativa, tåliga takfärger, som med vår långa erfarenhet och unika sammansättning av de bästa råvarorna, gör dem starka, UV-stabila och flexibla för att klara alla väder.

  • Ny tålig yta
  • Spara upp till 75% jämfört med ett nytt tak
  • Många vackra färger
  • Öka livslängden med 10-15 år
  • På några få arbetsdagar
  • Dansk kvalitetsproducent

 

Vi rekommenderar att du underhåller taket med en Neutralon algbehandling minst vartannat år för ett hållbart och rent tak. Takspecialister rengör och målar ditt tak med specialutrustning. Under några få arbetsdagar får du ett “nytt” tak som du kan njuta av i många år i framåt. Spara upp till 75% genom att måla taket isället för att byta ut det.
Det är inte bara bra för ekonomin utan även för miljön när vi återanvänder det som fungerar och inte kastar bort det.